Vroedvrouwenteam

 Tijdens de zwangerschap beland je als ouders in spé vaak in een mallemolen van advies. Van alle kanten komt er goede raad. Iedereen weet precies te vertellen wat wel en niet te doen !

Elke zwangerschap en elk verhaal is echter uniek. Daarom is het goed te kunnen rekenen op de ervaring en deskundigheid van de vroedvrouw, die door een gedegen medische opleiding en de nodige praktijkervaring over veel specialistische kennis beschikt.

De vroedvrouw is medisch geschoold, maar zij is in de eerste plaats een warm rustpunt voor elke aanstaande moeder.

Uiteraard zijn de medisch-technische controles noodzakelijk tijdens de zwangerschapZo’n ingrijpende gebeurtenis in het leven kan echter onmogelijk gereduceerd worden tot een louter medische aangelegenheid.

Vrouwen en hun partners willen ook begeleid worden in zovele andere aspecten van de zwangerschap. Ze willen gewoon eens met een bekwaam iemand kunnen praten, zonder meer. Een hart onder de riem wanneer je je misselijk voelt, een geruststellend woordje bij kleine probleempjes, goede raad omtrent borstvoeding, …

Iemand waar je alle mogelijke vragen – hoe futiel ze ook lijken – met gerust geweten op kan afvuren, dát is de vroedvrouw!

 

03/775 78 88

info@moederhuys.be

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close