Anke Van den Brande

Ik ben Anke, afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en kindercoach. Zowel als leerkracht en als kindercoach merkte ik dat kinderen heel vaak overprikkeld raken. Hoe ze hiermee kunnen omgaan, was vaak een zoektocht en een groot vraagteken.

Tijdens een jaar als leerkracht in Bali ontdekte ik wat yoga en mindfulness kunnen betekenen, zeker ook voor kinderen. Met deze ervaringen kwam ik tot het besluit dat ik ouders graag wil begeleiden in hun kind van jongs af aan de geneugten van massage en yoga te leren ontdekken. En hoe vroeger in het leven, hoe liever. Ik volgde de opleiding Docente Babymassage met Yoga bij De Weideblik in Nederland om een goede basis te hebben om ouders te kunnen begeleiden op dit pad.

Wanneer een ouder zijn of haar baby masseert, zie je de band tussen hen nog intenser worden. De kleintjes genieten oprecht van de aanrakingen. Soms speels, soms heel zachtjes. Een baby zich zien overgeven aan het genot van een massage is heerlijk om zien. En de glimlach en liefde van de ouder mogen bewonderen op zo’n moment maakt het helemaal waardevol.
De cursus die ik geef kan zowel in groep gevolgd worden als alleen, aan huis of bij mij in de praktijk te Kalmthout.

Meer info vind je op mijn website www.moalicoaching.be.

Scroll to Top